Om KøKN

Mit navn er Michael Momme Secher, og jeg er stifter og indehaver af KøKN Renovering – en køkkenforhandler med fokus på genbrug. Jeg har 16 års erfaring fra køkkenbranchen med salg af køkkener til private boliger og projekt byggeri.

Med mine mange års erfaring er du sikret professionel rådgivning, når du skal have renoveret dit køkken. Jeg har en stor interesse og passion for køkkener, hvilket gør, at jeg hele tiden er nysgerrig på tidens køkken-trends og nyheder inden for markedet. Jeg elsker at lave gode køkkenløsninger og brænder for, at min kunder får det køkken, der passer lige til dem.

Hos mig er du i trygge hænder igennem hele processen. Jeg hjælper dig fra start til slut med at forvandle dit køkken, så det kommer til fremstå og føles som et helt nyt køkken. 

Lokale leverandører

 

Vi er så heldige at bo i et område, hvor der er mange gode producenter af køkkenlåger og bordplader. Så alle vores leverandører er lokale fra Midtjylland, som vi har et godt samarbejde med, hvilket gør, at vi kan levere en god kvalitet til tiden.

Med lokale leverandører har vi en kort transportvej. På den måde kan vi også tilbyde køkkenrenovering på en mere bæredygtig måde.

Hvilket område dækker vi:

 

KøKN Renovering har firma adresse i Silkeborg, men nu hvor vi kommer ud til dig med alle prøverne, så begrænser vi os ikke kun til Silkeborg. Vi kører gerne ud til hele det midt- og østjyske, så du skal ikke holde igen med at kontakte os, selv om du ikke bor i Silkeborg.

Her er nogle af de byer og omegn, vi gerne kører til:

Århus, Grenå, Randers, Holstebro, Ringkøbing, Herning, Brande og Horsens.