Vores koncept

Hos KøKN tror vi på, at dit nuværende køkken stadig har masser af værdi.

Derfor renoverer og fornyr vi dit køkken, så du får et rum, der fremstår nyt og moderne, uden du behøver at betale for et nyt og dyrt køkken.
Med en løsning fra KøKN kan du få et lækkert fornyet køkken, som samtidig er billigt, og stadig er af høj kvalitet.

Vi beholder de skabe, som stadig har masser af levetid, så du både kan spare penge, og så er det bedre for miljøet, at du ikke behøver købe nye skabe.

Bestil tid allerede i dag

Det er nemt at få dit drømmekøkken, når du handler med KøKN. Bestil tid til et uforpligtigende besøg allerede i dag. Vi kommer hjem til dig på det aftalte tidspunkt og tager et kig på dit køkken. Sammen taler vi mulighederne igennem for en fornyelse af dit køkken.

Vi har alle vores prøver på produkter og overflader til skabe, skuffer og bordplader med i bilen, så du nemt kan få inspiration til dit køkken og allerede samme dag beslutte, hvilket flot og moderne design dit køkken skal have. Vi måler op og giver dig en pris samme dag, så du slipper for mindst mulige forstyrrelser i hverdagen.

Vi aftaler en dato, hvor du kan få monteret det stilfulde køkken, du har drømt om. Monteringen tager 1-2 dage alt efter omfang af opgaven. Vigtigst af alt er, at hele processen passer ind i din hverdag, så du oplever mindst mulige afbrydelser i din dagligdag, samtidig med at du får et køkken, der er designet unikt til dig.

Få dit drømmekøkken hurtigt og billigt

Du bestiller tid til et uforpligtigende møde

Vi kommer ud og hjælper dig med at se mulighederne i dit køkken

Du kan se materialeprøver og få en pris samme dag

Vi tilpasser låger, skuffer mv. unikt til dit køkken

Montering kan gøres på 1-2 dage alt efter omfang

Kontakt os og hør mere,  vi sidder klar til at hjælpe dig. 

Køkkenfornyelse - Hvilke køkkener kan renoveres?

Der findes mange forhandlere af køkkener i dag og rigtig mange forskellige udformninger af rummet. Derfor kan det være svært at finde overblik over, hvordan du skal gribe en renovering af dit køkken an.

Hos KøKN har vi gjort det nemt for dig, Vi kan nemlig tilpasse vores produkter til alle køkkener. Det betyder, at lige meget hvilket køkken du har, så kan du få monteret et flot og veldesignet køkken, når du handler med os. Vi ved, at din stil er unik, og derfor skaber vi et unikt køkken til dig

Hvad kan genbruges?

For at gøre renoveringen af dit køkken mere miljøvenlig og billigst muligt for dig, vil vi, når vi kommer på besøg, vurdere, hvilke elementer af dit køkken der kan bevares og genbruges i det nye køkken. Ofte kan mange af køkkenets elementer som for eksempel skabene have mange års levetid tilbage, selvom de bliver skiftet ud, når der sættes et nyt køkken ind. Det, synes vi, er ærgerligt, så vi gør, hvad vi kan for at bevare så meget af dit originale køkken, som giver mening, samtidig med at du får det køkken, du drømmer om. Der er flere fordele ved at genbruge elementer, når dit køkken skal renoveres. Jo mere af dit gamle køkken, der kan genbruges, jo billigere bliver det for dig, og så er det også en mere bæredygtig løsning på udskiftningen af køkkenet, end hvis du skulle skifte hele køkkenet. Du kan læse mere om vores tilgang til en mere bæredygtig renovering af køkkener lige her.
Green natural forest environment with mist

Er du interesseret i at få monteret et flot og moderne køkken med hjælp fra KøKN